T: 06-19878210 | E: mail@ontspannenverbouwen.nl
T: 06-19878210
E: mail@ontspannenverbouwen.nl

Complete renovatie appartement, Wassenaar – afgerond

Dit jaren ’60 appartement stond al enige tijd te koop, maar er waren maar weinig geïnteresseerden die de mogelijkheid hadden om deze woning te kopen en zelf op te knappen. Om te voorkomen dat de woning nog een tijd te koop zou staan werd door de opdrachtgever besloten om de woning eerst te renoveren en hem daarna te verkopen.
Ontspannen Verbouwen heeft hierin advies gegeven om met efficiënte investering een maximale meerwaarde te creëren en de woning turn-key op te leveren. Dit omvatte een complete renovatie van keuken, badkamer en toilet, het schilderen van alle wanden en houtwerk en een compleet nieuwe vloer.
Slider wassenaar
De reactie van de opdrachtgever: “Ontspannen Verbouwen is de afgelopen maanden voor meerdere kleine en grotere projecten door onze organisatie ingezet. Het gaat hierbij om panden die voor verkoop opgeknapt of gerenoveerd dienen te worden. De budgetten hiervoor lopen uiteen van enkele duizenden tot tienduizenden euro’s. 
 
De aanpak van Tom is daadkrachtig en gestructureerd. Tom bezoekt het pand en maakt per ruimte een inschatting van de kosten met een beschrijving van de werkzaamheden. Eventueel meer- en minder werk wordt direct aangegeven, in combinatie met zijn advies dit wel of niet te doen. Na de opname van het pand ligt er altijd snel een gedetailleerde offerte. 
 
De woningen die Tom voor ons onderhanden heeft genomen zijn tot op heden altijd binnen twee weken na oplevering verkocht. Alle andere betrokken partijen zoals huiseigenaren, taxateurs en makelaars zijn ook onder de indruk van het geleverde werk. 
 
Bij deze totaalrenovatie van het appartement in Wassenaar had Tom de vrijheid om (binnen het gestelde budget) zelf keuzes te maken met betrekking tot kleuren, vloeren, sanitair en keuken. Hij omringt zich met professionals die altijd op korte termijn beschikbaar zijn en  heeft daardoor de woning binnen budget en planning opgeleverd. Mede door Toms keuzes omtrent het interieur was deze woning binnen tien dagen na oplevering verkocht.”
.
De foto’s hieronder tonen het resultaat met in de linker bovenhoek de oorspronkelijke situatie.
Woonkamer:
Woonkamer renovatie Wassenaaar
Keuken:
Keuken renovatie wassenaar
Badkamer:
Badkamer renovatie wassenaar
Slaapkamer:
Slaapkamer renovatie wassenaar