T: 06-19878210 | E: mail@ontspannenverbouwen.nl
T: 06-19878210
E: mail@ontspannenverbouwen.nl

Make-over appartement in Utrecht – Afgerond

De bewoonster van deze woning in Lunetten was niet tevreden over de indeling van haar appartement. De slaapkamer was klein, de badkamer gedateerd en bovendien was het toilet in de badkamer gesitueerd, welke alleen toegankelijk was via de slaapkamer. Ook de keuken was aan vervanging toe, maar dit stond bij de kennismaking nog niet direct op het wensenlijstje.
Zevenwouden_old
In eerste instantie had ik contact gezocht met Ontspannen Verbouwen om de mogelijkheden voor de verbouwing van de badkamer te bespreken. Mijn andere wensen kwamen ook ter sprake en Tom kwam direct met een schets waarin hij liet zien dat het mogelijk was om de indeling zo te veranderen dat de slaapkamer en de badkamer groter werden, er ruimte kwam voor een apart toilet en een nieuwe grotere keuken. Verrassend dat er relatief eenvoudig veel meer mogelijk was dan ik had kunnen bedenken.
Zevenwouden-0630
 Van te voren kreeg ik een overzichtelijke planning en een duidelijk overzicht van de kosten. Tom hield me tijdens de verbouwing op de hoogte van de vorderingen en overlegde tussendoor als dit nodig was. Hij stuurde de mensen aan die de klussen uitvoerden en controleerde het werk; allemaal zaken waar ik niet in thuis ben. Binnen de geplande tijd was de verbouwing afgerond een ook nog binnen het budget. 
Zo’n bouwregisseur kan ik iedereen aanraden!
Zevenwouden-0635
Zevenwouden-0636