T: 06-19878210 | E: mail@ontspannenverbouwen.nl
T: 06-19878210
E: mail@ontspannenverbouwen.nl

Verbouwen in Utrecht

Door zijn centrale ligging is wonen in Utrecht erg populair en dit vertaalt zich terug in de huizenprijzen. Uitgaande van de verkoopprijs per vierkante meter zijn van de vier grote steden alleen in Amsterdam de prijzen hoger. Heb je een huis in Utrecht dan is het zaak om die ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Oudegracht Utrecht

In de jaren ’30 van de vorige eeuw kende Utrecht een behoorlijke toename in de bevolking. Hierdoor kent Utrecht een relatief groot aantal jaren ’30 wijken, zoals Hoograven, Oog in Al, Lombok/Nieuw Engeland en Zuilen. Huizen die gekenmerkt worden door originele details zoals hoge plafonds,  glas-in-lood ramen, een kamer en-suite en stijlvolle paneeldeuren. Ook na de tweede wereldoorlog kende Utrecht een behoorlijke groei, waarin de verschillende bouwstijlen aan bod komen.

Ontspannen Verbouwen Utrecht jaren '30

Ontspannen Verbouwen kent de stad Utrecht en de verschillende wijken goed en is daarmee de ideale partner om je droomhuis in deze stad te realiseren.  Bekijk ook de andere voordelen van de aanpak van Ontspannen Verbouwen of neem snel contact op.