T: 06-19878210 | E: mail@ontspannenverbouwen.nl
T: 06-19878210
E: mail@ontspannenverbouwen.nl

Verbouwen doe je ontspannen

Je huis voldoet niet meer helemaal aan je woonwensen en je wil graag een en ander aan je huis veranderen. Maar eigenlijk wil je het liefst de hele verbouwing overslaan en zo snel mogelijk van het resultaat genieten.

Ontspannen Verbouwen voorbereiding

Ontspannen Verbouwen zorgt ervoor dat je verbouwing het gewenste resultaat behaalt, zonder dat je er zelf veel tijd en moeite in moet steken. En dit alles voor een prijs waarvoor de meeste aannemers het niet kunnen doen. Hieronder zie je hoe dit in zijn werk gaat:

We bekijken samen je ideeën en maken op basis daarvan een ontwerp waarin alle wensen worden meegenomen. Van dit ontwerp wordt een kostenschatting gemaakt zodat je weet waar je aan toe bent.

Voorbereiding architect

Per discipline verzamel ik offertes van vakmannen die kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. In goed overleg bepalen wel welke vakman wat gaat doen en wordt er een planning opgesteld.

Tijdens de verbouwing kom ik vaak langs om te controleren of alles volgens afspraak uitgevoerd wordt en of planning en budget nog op schema liggen. Hierdoor heb je er zelf geen omkijken naar en kun je zelfs op vakantie gaan.

Beyerincklaan-1

Na een uitgebreide eindcontrole wordt het resultaat opgeleverd en kun je lekker genieten van het resultaat.Ontspannen Verbouwen Espresso

Wil je tijd èn geld overhouden aan je verbouwing? Vul dan hieronder je contactgegevens in: