T: 06-19878210 | E: mail@ontspannenverbouwen.nl
T: 06-19878210
E: mail@ontspannenverbouwen.nl

Voordelen

De voordelen van verbouwen met begeleiding van Ontspannen Verbouwen:

Het levert geld op

Van de uitgevoerde verbouwingen is onderzocht wat de kosten zouden zijn als deze door een aannemer uitgevoerd zouden zijn. In alle gevallen was Ontspannen Verbouwen de meest voordelige keuze. Dit komt doordat er scherp onderhandeld wordt met de verschillende bouwprofessionals. Daarnaast worden er geen marge of andere kosten gerekend, wat bij de meeste aannemers wel het geval is. Bekijk ook dit rekenvoorbeeld.

ontspannen verbouwen resultaat

 

Het levert tijd op

Ontspannen Verbouwen zorgt ervoor dat je weinig tijd kwijt bent aan je verbouwing. Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar aannemers en bent dus ook geen tijd kwijt om de offertes met elkaar te vergelijken. Tijdens de verbouwing wordt de voortgang regelmatig in de gaten gehouden, hier hoef je dus niet voor thuis te blijven. Je kunt daardoor gewoon doorgaan met je leven en hoeft niet te stressen omdat je ondertussen aan het verbouwen bent.

 

Transparant en onafhankelijk

Voordat de verbouwing begint krijg je een uitgebreid overzicht van de werkzaamheden die gedaan worden en de kosten die daarvoor gerekend worden. Discussies over ‘meerwerk’ zijn daardoor in principe uitgesloten. Ontspannen Verbouwen is niet afhankelijk van vakmensen en is daardoor bij eventuele problemen onafhankelijk. De vakmensen begrijpen echter wel dat ze via Ontspannen Verbouwen meer werk kunnen krijgen en doen dus graag een stapje extra om klanten tevreden te houden.

Wil je echt genieten van alle voordelen van een ontspannen verbouwing, neem dan snel contact op!